Saare maakonna ettevõtlusuudised: infokiri 09.10.2024

Turismiettevõtjate eksperdi kaasamise programm

Turismiettevõtjad on oodatud osalema eksperdi kaasamise programmis, mille eesmärk on pakkuda võimalust kaasata turismitoote või -teenuse arendusse valdkonna eksperte. Toetuse maksimaalne suurus ühe ettevõtja kohta on kuni 1000€, omaosalusega vähemalt 10% teenuse maksumusest. Programmi kandideerimise tähtaeg on 9. oktoober.

Lisainformatsioon ja kandideerimine

Korterelamute rekonstrueerimise taotlusvoor avaneb peagi

28. oktoobril avab Ettevõtluse ja Innovatsiooni Sihtasutus (EIS) korteriühistutele taas korterelamute rekonstrueerimise toetuse, seni suurima taotlusvooru. Toetuse eesmärk on vähendada energiakulusid ning parandada inimeste elamistingimusi üle Eesti.

Loe lähemalt

Koolitus "Mida tähendab sinimajandus - veest ja siniseks"

TalTech Kuressaare kolledž kutsub osalema koolitusele, mis annab teadmised ja oskused sinimajanduse põhimõtete mõistmiseks, hindamiseks ning säästva arengu edendamiseks. Koolitus toimub 14. -17. oktoobril vahemikes 9.00-15.30 ning osaleda saab nii kohapeal kui ka veebis, osavõtt on tasuta.

Lisainfo ja registreerimine

Ettevõtjatele suunatud ringmajandusega seotud küsimustik

Kohaliku omavalitsuse kestlikkuse juhtimise raamistiku arendamiseks ja kestliku arengu eesmärgil on Saaremaa vald kaastatud projekti, mille raames on koostatud ettevõtjatele suunatud küsimustik, kaardistamaks ettevõtetes tekkivate jääkmaterjalide liike, koguseid ja nende ringlussevõtu võimalusi. Küsimustikule saab vastata 20. oktoobrini.

Lisainformatsioon ja küsimustik

Kodanikuühenduste tunnustamine ootab kandidaate

Taas kogub hoogu tunnustuskonkurss märkamaks kodanikualgatusi ja kogukonnaühendusi. Kandideerima oodatakse inimesi, kogukondi, kodanikuühendusi, ettevõtteid ja tegusid, kes on tänavu silma paistnud panusega maakonna arengusse. Kandidaate saab esitada 27. oktoobrini viies kategoorias.

Lisainformatsioon ja kandidaatide esitamine


 

Ole kursis oluliste uudistega,
liitu meililistiga!



web by Elixir