ee gb

Tark Tööstus arendusmaraton Tartus 20.-22.11.2019

Tööstuse digitaliseerimise teemal ei ole küsimus “Kas?” ilmselt enam kellegi jaoks “jah”-vastuseta, pigem on endiselt õhus küsimus “Kuidas?”.

Sul on hea võimalus sellele küsimusele vastus leida viimasel Tark Tööstus sarja arendusmaratonil, mis seekord toimub Tartus Spark Demokeskuses 20.-22. novembrini.

OOTAME TÖÖSTUSETTEVÕTTEID OMA VÄLJAKUTSETEGA REGISTREERIMA!

Varasematel Targa Tööstuse üritustel on oma väljakutsele digilahendusi otsinud ja leidnud juba mitmed edukad ettevõtted, nagu PipeLife Eesti, BHC, Incap Electronics, Elektrilevi, Operail, Palmse Mehaanikakoda, Räpina Paberivabrik ja paljud teised. Lisaks on arendusmaratoni võimalik kasutada juba töös olevate arenduste valideerimiseks või edasi arendamiseks, nagu on teinud Ericsson Estonia või Enics Eesti. Loe lähemalt ja vaata möödunud ürituste tulemusi siit.

ARENDUSMARATONIL SAAD OSALEJANA UNIKAALSE VÕIMALUSE:
– leida lahendus Sinu äri pidurdavale probleemile, kui esindad tööstusettevõtet;
– saada otsene ja adekvaatne sisend oma tootearendusse, kui oled IT-ettevõttest;
– leida hea IT-koostööpartner või tööstussektori klient nii selleks projektiks kui tulevasteks arendusteks;
– kaasata oma äri edendamisse tasuta ettevõtteväliseid kaasamõtlejaid – tööstusettevõtted, IT-ettevõtted ning ekspertmentorid;
– läbi lahendada lahenduse tasuvusmudel ja valmis teha esmane prototüüp.

Lisaks tööstusettevõtetele ootame lahendajatena registreeruma eeskätt IT-ettevõtteid, kuid ka tudengeid ja kõiki muid ettevõtlikke huvilisi, kel huvi neile probleemidele lahendused leida.

Omalt poolt teeme kõik, et aidata osalejatel oodatud tulemuseni jõuda – pakume vajalikke kiirkoolitusi nii uue lahenduse ärimudeli disainiks kui prototüüpimiseks ja valideerimiseks, toome tiimidele appi tipptasemel ekspertmentorid, pakume süüa-juua ning aitame igakülgse nõu ja jõuga kohapeal algusest lõpuni. Lisaks on kõigil tööstusettevõtete poolt hinnatud lahendustel võimalus Tehnopoli Startup Inkubaatori toel edasi arendatud ning koostöös reaalselt ellu viidud saada.

Esimesed ettevõtted ja nende väljakutsed, mis arendusmaratonile uudset lahendust leidma tulevad, on:

  1. Afterone OÜ (CNC freesimine ja -treimine) – Kuidas muuta hinnapäringute käitlemist ja hinnapakkumiste tegemist kiiremaks ja täpsemaks ning siduda see MRP-süsteemiga?
  2. Sense Building OÜ (passiivmoodulmajade tootmine) – Kuidas klientide käitumist ja valikuid veebipõhises tellimiskeskkonnas jälgida, analüüsida ning selle tulemusel müügiprotsessi parandada?
  3. Doordec OÜ (terasest avatäidete tootmine) – Kuidas muuta füüsilised tooted, nende liikumine laos ja tootmis- ning hooldusandmed digitaalselt jälgitavaks ja analüüsitavaks?

Loe väljakutsete kohta täpsemalt siit: VÄLJAKUTSED_Tartu TT.

Kui ka Sina soovid tööstusettevõttena oma probleemi arendusmaratonile lahendamiseks tuua, anna sellest esimesel võimalusel märku aadressilkadi.villers@tehnopol.ee !
Aitame Sul probleemipüstitust täpsustada ja kirjeldada, et sellele õiget lahendajat leida.

Samuti anna endast märku, kui soovid oma ettevõttega mõnda neist väljakutsetest lahendama tulla, tehes seda üritusele registreerides ning seal vastavas lahtris oma eelistatud väljakutse kirja pannes.

Sind kutsuvad ja ootavad EAS, Tallinna Teaduspark Tehnopol ja Tartu Teaduspark. Tule anna endale innovatsiooniks hea võimalus!

Üritus on osalejatele tasuta ja sisaldab ka toitlustamist, majutus- ja transpordikulud Tartusse tuleb osalejatel siiski ise kanda.

Loe lähemalt ja registreeru siit.

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir