ee gb

Saaremaa ja Muhu ettevõtlusuudised - infokiri 02.07.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA
 
 

Saaremaa ja Muhu ettevõtlusuudised - infokiri 

02.07.2020

 
 
Muinsuskaistealadele toetus
Avanes 2,9 miljoni suurune toetusvoor muinsuskaitsealadel paiknevate hoonete restaureerimiseks ja avalikku kasutusse võtmiseks.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Ideekorje "hoiame elu Saaremaal"
Saaremaa vald ootab ettepanekuid selle kohta, mis võiks meie vallas paremini olla ja kuidas seda saavutada. Ettepanekuid saab esitada 17. juulini 2020.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Koroonakahjude hüvitis ettevõtetele
Alates 6. juulist kuni 17. juulini on Saaremaa valla ettevõtjatel võimalik taotleda COVID-19 viiruse levikust tingitud kahjude hüvitamiseks toetust.
 
Loe lähemalt ›

 
Alustava ettevõtja baaskoolitus
Alustava ettevõtja baaskoolitus on ettevõtluskoolitus, mis on mõeldud inimesele, kes soovib enda äri luua. Sügisel aset leidva baaskoolituse maksumus osalejale on 50€.
 
Loe lähemalt ›
 
 
Tasuta e-kabanduse kasvuprogramm ja -baaskursus
E-kaubanduse kasvuprogramm on mõeldud ettevõtjatele, kel oma e-pood olemas. Baaskursus mõeldud neile, kes seda luua soovivad. Kursustel kohti 30-le.
 
Loe lähemalt ›
 
 
Küsitlus: kohalike loodusressursside kasutamine tootmises
Eesmärgiks optimeerimaks kohalike ressursside kasutust ning tõhustada koostööd tervisetoodete tootjate, teadusasutuste ja toetavate organisatsioonide vahel.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Ekspordiveebinar "India"
Seekordne EAS-i ekspordiseminar keskendub sellele, kuidas oma kosmeetika- ja ilutoodetega siseneda eksootilisele India turule. Antakse ülevaade India kosmeetikatööstusest.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Tunnusta Saare maakonna ettevõtjaid, 12 erinevat kategooriat
Märkame ja tunnustame kohalikke ettevõtjaid! Kandidaate saab esitada kuni 20. septembrini. Võitjad kuulutatakse välja oktoobris 2020.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
#tarbisaaremaist
Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini.
 
Vaata lähemalt ›
 

SA Saare Arenduskeskus

Lossi 1a, Kuressaare

info@sasak.ee

4 520 574

www.sasak.ee

www.minusaaremaa.ee

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir