ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 31.03.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA

 

Kredex erimeetmete veebinar 1. aprillil kl 11:00

Majandus- ja Kommunikatsiooniministeerium korraldab homme, 1. aprillil kell 11:00 Zoom keskkonnas veebinari, milles tutvustatakse KredExi kriisimeetmete paketti.

Vaata lähemalt ›

 

KKK - Riigikantselei kommunikatsioonikeskus

Vastused korduma kippuvatele küsimustele - fookuses on 2-meetrine vahemaa inimeste vahel, muudatused kaubanduskeskuste, poodide ja söögikohtade töös.

Loe lähemalt ›

 

Juhised toidukäitlejatele seoses koroonaviirusega

Veterinaar- ja Toiduamet on koostanud

juhised kauplustele, keskustele, toitlustusasutustele ja toidutootjatele ning meelespea toiduga varustamisel.

Loe lähemalt ›

 

Abiks turismiettevõtjatele kriisiolukorras

Puhka Eestis jagab turismiettevõtjatele kasulikku ja kõige aktuaalsemat infot kriisiga toimetulekut puudutavate teemade kohta.

Vaata lähemalt ›

 

Eesti ettevõtete hetkeolukord kaardistatud

Maakondlike arenduskeskuste võrgustiku ja Saaremaa Turunduskoja eestvedamisel kaardistati perioodil 18. - 24. märts 2 018 ettevõtja hetkeolukord. 

Vaata tulemusi ›

 

Haigekassa hakkab eriolukorras tasuma esimeste haiguspäevade eest

Haigekassa alustab hiljemalt mais esimese kolme haiguspäeva eest hüvitise tasumist, haiguspäevi hüvitatakse eriolukorra lõppemiseni avatud haiguslehtede eest.

Loe lähemalt ›

 

Ehemaitse.ee portaal viib väiketootjad kokku otse tarbijaga

Ehemaitse kaardistab Eesti tootjate toidukaardi, mis aitab kokku viia tarbija ja väiketootja. Info avaldamine on tasuta.

Vaata lähemalt ›

 

Fundwise töötab välja uusi rahastusvõimalusi

Ühisrahastusplatvorm Fundwise soovib lisaks osaluspõhisele ühisrahastusele pakkuda ka teisi rahastusvõmalusi ning ootab ettevõtjate tagasisidet.

Vasta küsimustikule ›

 

Ettevõtted saavad ühisstendidega ärimessidel osaleda omaosaluseta

Paljud messid on seoses viirusepuhanguga ära jäänud või lükatud edasi sügisesse. EAS on otsustanud, et ettevõtete jaoks on ühisstendidel osalemine sel aastal ilma osalustasuta.

Loe lähemalt ›

 

E-poe tegemine – videokoolitus Eesti ekspertidelt

Videokoolitusel annavad Eesti eksperdid nõu, kuidas targalt alustada e-poe loomisega ning tutvustavad e-poe peamisi digiturunduse kanaleid.

Vaata lähemalt ›

 

7 soovitust väikeettevõtjale kuidas muutustega kohaneda

Mida paremini inimest (kliente) kuulame ja mõistame, seda paremini kriisi üle elame. Siin on seitse lühikest soovitust näidetega, mida hetkel teha.

Vaata soovitusi ›

 

Akkadian kriisi­kommunikatsiooni abi­materjalid ettevõtetele

Sõnumiagentuur Akkadian töötas välja väike- ja keskmistele ettevõtetele suunatud tasuta kriisikommunikatsioonipaketi, mis hõlbustab koroonakriisi jooksul ettevõtete tööd.

Vaata lähemalt ›

 

Taastuvenergeetikud kutsuvad ministrit looma 600 uut töökohta

Mitu taastuvenergia valdkonnas tegutsevat ettevõtet saatsid majandusminister Taavi Aasale ettepanekud, mis aitaks säilitada tööhõive energeetikasektoris.

Loe lähemalt ›

 

Toidutootjad: praegu on olulisim paindlikkus ja kiire reageerimine

Ehemaitse uuris, kuidas on meie tublid toidutootjad hakkama saanud ning milline on olnud nende taktika, et muutunud olukorraga võimalikult operatiivselt kohaneda.

Loe lähemalt ›

 

EHTNE Saaremaa veebipood

Sina passi rahus kodus ja meie toome Sulle kõik saaremaise kraami päkkade välkudes koju kohale. Saaremaa ja Muhumaa tootjad on omad rammud kokku liitnud, et so köht ei peaks pilli lööma, kurk kuivama ja ihu hoolitsuseta jääma!

EHTNE e-poodi ›

 

Coop Saaremaa komplekteerimis- ja kojukande teenus

Coop täidab e-poe tellimusi ja komplekteerib kaupa ka nädalavahetusel. Nüüdsest on võimalik ka kauba kojukandeteenus Kuressaares ja Kuressaare lähiümbruses.

Coop e-poodi ›

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir