ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 20.03.2020

Ettevõtluse toetusmeetmete paketi tutvustamise webinar täna kell 15:30

Täna, 20.03, kell 15:30 toimub Zoom keskkonnas järjekordne webinar, kus tutvustatakse ettevõtluse toetusmeetmete paketti.

Liitu webinariga ›

Kriisiabikeskus palub ettevõtjatelt infot hetkeolukorrast

Nõustamiskeskus Eesti ettevõtetele, kes on saanud majanduslikku kahju viirusepuhangu tagajärjel ning vajavad personaalset nõustamist majandusliku jätkusuutlikkuse tagamiseks.

Loe lähemalt ›

Valitsus toetab majandust vähemalt 2 miljardi euroga

Seoses eriolukorraga kiitis valitsus Eesti tööinimeste ja ettevõtete olukorra leevendamiseks heaks majanduslike meetmete paketi.

Loe lähemalt ›

KredEx hakkab ettevõtetele pakkuma kriisimeetmeid

Koroonaviiruse jätkuvast levikust tingitud Eesti ettevõtete majandustegevuse tõsiste tõrgete leevendamiseks kavandab KredEx täiendavaid meetmeid.

Loe lähemalt ›

Eriolukorras peatatakse maksuvõlgade intressi arvestamine

Maksu- ja Tolliamet peatab eriolukorra ajaks ettevõtete maksuvõlalt intressi arvestamise, intressivabastus kehtib tagasiulatuvalt 1. märtsist kuni 1. maini.

Loe lähemalt ›

Välisministeerium algatas ettevõtjatele ideekorje

Välisministeerium algatas infokorje, et tuvastada, milliseid teenuseid ja tooteid ning millistel sihtturgudel praeguses kriisiolukorras realiseerida võiks.

Loe lähemalt ›

Eesti E-kaubanduse Liidu ettepanekud Vabariigi Valitsusele

E-kaubandus toetab viiruse leviku piiramise tagamist ka edaspidi, kuid siiski on valdkonnas tekkinud ja tekkimas rida probleeme, millele soovime juhtida Vabariigi Valitsuse tähelepanu.

Loe lähemalt ›

Idufirma vahendab ettevõtete vahel kriisi tõttu ripakile jäänud töötajaid

Share Force One on tööjõu jagamise platvorm, mis ühendab omavahel ettevõtted ajutiseks tööjõu vahetuseks. Share Force One tegutseb koostöös Töötukassaga.

Loe lähemalt ›

Õigusbüroo Fondia soovitused ja juhised tööandjale

Õigusbüroo Fondia tegi tööandja vaatenurgast lähtuvalt kokkuvõtte käesoleva situatsiooniga kaasnevatest oluliseimatest stsenaariumitest.

Loe lähemalt ›

Kriisiaja digiturunduse soovitused E-kaubanduse liidult

Eesti E-kaubanduse liit jagab e-äridele soovitusi, mida praegusel ajal on mõistlik teha ning 5 tööriista, mida digiturunduses ise kasutada.

Loe lähemalt ›

Riik kogub kokku abipakkujad

Kas sul on koroonaviirusest tingitud eriolukorras jäänud üle seadmeid, töövahendeid või muid ressursse? Kas sul on pakkuda oskuseid või teadmiseid, millest kriisi lahendavatele asutustele võiks abi olla?
Registreeru abipakkujaks ›

Saaremaa vald ootab vabatahtlikke

Saarlased on meie poole pöördunud sooviga olla vabatahtlikena tekkinud eriolukorras abiks. Kui ka Sinul on soov panustada, palume Sul endast Saaremaa vallavalitsusele teada anda.

Loe lähemalt ›

Võimalused isikukaitsevahendite tellimiseks

Saaremaal on olemas ettevõtted, kelle käest on võimalik tellida maske, desinfitseerimisvahendeid ning muid eriolukorraks tarvilikke isikukaitsevahendeid.

Loe lähemalt ›

Ajutiste tööpakkumiste virtuaalmess

Eesti Töötukassa on loonud võimaluse ajutiste töökohtade vahendamiseks, et viia kokku tööandjad, kes vajavad abikäsi, tööotsijatega, kes ei saa oma põhitöökohal tööd teha või kellel praegusel hetkel töökoht puudub.

Loe lähemalt ›

Vähekindlustatud lasterikkad pered saavad kodutoetust taotleda
KredEx alustas madalama sissetulekuga lasterikastele peredele mõeldud kodutoetuse taotluste vastuvõtmist. Taotlusi saab esitada 20. aprillini.

Loe lähemalt ›

Info ja juhised Terviseametilt
Ametlikult kinnitatud info ja juhised koroonaviiruse puhangu kohta on leitavad Terviseameti kodulehelt. Terviseamet tegutseb rahva tervise ja hea elukeskkonna nimel.

Ole kursis ›

Saare Arenduskeskuse kontor on ajutiselt suletud

SAK kontor on ajutiselt suletud ja füüsilised kliendikohtumised on tühistatud. Teenused jätkuvad e-maili, telefoni ja online lahenduste abil (nt Skype).

Leia kontakatid ›
eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir