ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 13.05.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA

 

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 

13.05.2020

 
 
MTA kutsub ettevõtjaid võlga ajatama
MTA kutsub ettevõtjaid, kes on eriolukorra ajal maksude tasumisega hätta jäänud, maksuvõlga ajatama. Eriolukorra lõppedes taastub ajatamata maksuvõlalt intressi arvestamine.

 

Loe lähemalt ›
 
 
Saaremaa vald ootab hooajalise müügitegevuse taotlusi
Rakendades suvehooajal vaid 50% terrassi üüritasu hinnast, ootab Saaremaa vald taotlusi hooajaliseks müügitegevuseks või väliterrassi paigaldamise ja avamise loa saamiseks.
Loe lähemalt ›
 
 
MTÜ Vöimalus kevadvooru tähtaeg on 1. juuni
MTÜ Vöimalus on asutatud toetamaks Saaremaaga seonduvate kultuuri-, spordi-, noorte- ja muude mittetulunduslike projektide läbiviimist.

 

Vaata lähemalt ›
 
 
Saaremaa ja Muhumaa selle suve superpakkumised
Nii soodsalt, kui sel suvel ei saa Saaremaal enam ealeski puhata. Visit Saaremaa on kõik parimad puhkusepakkumised üles rivistanud. Kampaania kestab 24. maini.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Nõuanded digikampaaniate läbiviimiseks rahvusvahelistel turgudel
13. mail kl 10:00-11:30 toimuval veebinarilt saad praktilisi nõuandeid ettevõtte toimivaks turundus- ja müügisüsteemiks. 
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Kuidas panna katus päikeseelektrit tootma? Veebinar 13. mail kl 17:00
Oled mõelnud uue maja ehitamisest või vana katuse vahetusest? Soovid toota rohelist energiat oma katusel? Sulle meeldiks elektrit tootev teraskatus? 
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Microsoft Teams'i kasutamine distantsõppes
Järelevaadataval veebinaril tutvustavad Tallinna 21. Kooli informaatika ja robootika õpetajad Microsoft Teams'i võimalusi distantsõppe korraldamiseks.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Tallinna Ettevõtlusamet soovitab tasuta veebinare
Praegune aeg on hea oma teadmiste värskendamiseks. Tallinna Ettevõtlusamet toob sinuni valiku lähiajal toimuvatest tasuta veebinaridest.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Tööpakkumine ettevõtluskonsultandile
Tegevuspiirkonnaks on Saaremaa, Läänemaa ja Hiiumaa ning klientideks vähemalt 3. a. tegutsenud arenemissoovi ja -potentsiaaliga peamiselt tootmisettevõtted.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
#tarbisaaremaist
Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini.
 
Vaata lähemalt ›
 
 
Aitame EHTSAID Saaremaa ja Muhumaa tootjaid
Anname Hooandja abiga Saaremaa ja Muhu tootjatele lisarammu. Et südikalt edasi sammuda, vajab e-pood arendusteks ja logistika käigushoidmiseks lisahoogu.
 
Vaata lähemalt ›
 

SA Saare Arenduskeskus

Lossi 1a, Kuressaare

info@sasak.ee

4 520 574

www.sasak.ee

www.minusaaremaa.ee

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir