ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 08.04.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA

 

HOMME! Veebinar: Koroonakriisi mõju lepingutele ja töösuhetele 

Saaremaa Ettevõtlusakadeemia kutsub osalema tasuta õigusabi veebinarile homme, 9. aprillil kl 10:00-12:00. Fookuses on lepingud ja töösuhted vääramatu jõu tingimustes.

Lisainfo ja registreerimine ›

 

 

Tasuta veebiturunduse intensiivkursus

EEKRI koostöös digiturunduse eksperdi Priit Kallasega korraldab 4 päeva jooksul toimuva praktilise veebiturunduse intensiivkursuse, mis algab juba 8. aprillil.

Loe lähemalt ja registreeru ›

 

 

Töötasu hüvitise taotluste vastuvõtmine algas 6. aprillil

Hüvitise taotlus tuleb esitada töötukassa iseteenindusportaalis e-töötukassa.  Taotluse esitab tööandja või volitatud isik. Hüvitis kantakse töötaja pangakontole.

Loe lähemalt ›

 

 

Töötukassa veebinar järelevaadatav

Töötukassa korraldas 3. aprillil veebinari, et tutvustada töötasu hüvitise meedet. Millistel tingimustel hüvitist makstakse ja kuidas käib taotlemine? Tutvu meetmega toimunud veebiseminarilt.

Vaata järele›

 

 

#tarbisaaremaist: saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse!

Kutsume üles kõiki saarlasi ja Saaremaa sõpru eelistama meie enda ettevõtjate tooteid/teenuseid ning Saaremaal kasvatatud toitu.

Anna end ülesse ›

 

 

Tallinna Ettevõtlusamet soovitab tasuta veebinare

Praegu kui tööd võib olla tavapärasest vähem, on hea aeg oma teadmisi värskendada. Tallinna Ettevõtlusamet toob sinuni valiku lähiajal toimuvatest tasuta veebinaridest.

Vaata lähemalt ›

 

 

Kuressaare-Stockholmi lennuliini edasine käekäik selgub 30. aprillil

Lennuliini avamine on peatatud kuni 31. maini 2020. Vallavalitsus on konsulteerinud Braathens Regional Airlines'iga lennuliini hooaja edasi lükkamisest järgmisele aastale. 

Loe lähemalt ›

 

 

VIDEO: kuidas desinfitseerida toiduaineid

Erinevatel pindadel on COVID19 viirus vägagi püsiv. Videoõpetus sellest, kuidas seebiveega, 80% viina ja vesinikperoksiidiga saab poest toodud toidukraami deisinfitseerida.

Vaata videoõpetust ›

 

 

Viited kriisimeetmetele ja oluliseimatele teadaannetele

Saare Arenduskeskuse veebilehelt leiab ettevõtja viited oluliseimale eriolukorda puudutavale infole - Töötukassa, Kredex, PPA, Vabariigi Valitsus, MTA, MES jpt.

Vaata lähemalt ›
eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir