ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised - infokiri 03.04.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA

 

#tarbisaaremaist: saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse!

Kutsume üles kõiki saarlasi ja Saaremaa sõpru eelistama meie enda ettevõtjate tooteid/teenuseid ning Saaremaal kasvatatud toitu.

Anna end ülesse ›

 

Töötukassa veebiseminar täna, 3. aprillil kl 10:00

Töötukassa veebiseminaril selgitatakse meetme sisu ning tutvustatakse hüvitise taotlemise protsessi. Veebinar on ka järelevaadatav.

Vaata lähemalt ›

 

Veebinar: Koroonakriisi mõju lepingutele ja töösuhetele

Saaremaa Ettevõtlusakadeemia kutsub osalema tasuta õigusabi veebinarile 9. aprillil kl 10:00-12:00. Fookuses on lepingud ja töösuhted vääramatu jõu tingimustes.

Lisainfo ja registreerimine ›

 

Tasuta nõu vandeadvokaadilt

Saarlasest vandeadvokaat Maria Mägi-Rohtmets on otsustanud praeguses kriisiolukorras aidata omalt poolt nõuga kõiki saarlasi, kes elulistes, ent õigusalastes küsimustes jänni jäänud.

Loe lähemalt ›

 

Järelevaadatav Kredexi kriisimeetmete veebinar

Kolmapäeval aset leidnud SA Kredexi ettevõtjatele suunatud kriisimeetmete paketi veebinari kokkuvõte on järelevaadatav.

Vaata kokkuvõtet ›

 

Näpunäited heaks turunduseks ja kodulehe parendamiseks

Digiagentuur Lavii on kirjutanud artiklid ja pannud kokku portsu videoid, kust leiab olulisi näpunäiteid oma turunduse ja kodulehe paremaks muutmiseks.

Loe lähemalt ›

 

Kontaktivaba kojukande täislahendus restoranidele

Kaks Eesti tarkvaraettevõtet on pannud seljad kokku, et aidata kohalikke restorane. Rakenda oma olemasolevat tööjõudu, korralda ise toidu kojuvedu ning välju kriisist võitjana.

Loe lähemalt ›

 

Hack the Crisis: Youth noorte häkaton

Erakordne võimalus noortele viia ellu ja arendada oma ideid maailma esimesel koolinoorte veebipõhisel häkatonil Hack the Crisis 6.-9. aprillil.

Loe lähemalt ›

 

Eriolukorra ajal telli restoraniroad koju

Ka neil keerulistel aegadel saad Sa endale lubada midagi head. Head Saaremaa sööki. Visit Saaremaa pani Sinu jaoks kirja kohad, kes aitavad Sinu söögilaua katta.

Vaata restorane ›

 

#SAARLASTELE ⟩ Toomas Luhats: Mandrirahvas pole teid unustanud

Tuntud raadio- ja telemehel Toomas Luhatsil on saarlastele üks rõõmusõnum – sel reedel kell 20 läheb ETVs eetrisse heategevuslik saade, kus kogutakse raha Saaremaa toetuseks.

Saarte Hääl ›

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir