ee gb

Saaremaa ettevõtlusuudised 19.08.2020

KUI SA EI NÄE SEDA KIRJA KORREKTSELT, VAJUTA SIIA

 

Saaremaa

ettevõtlusuudised

19.08.2020


Head lugemist!

 

 

Töömess Work in Estonia

Work in Estonia on online värbamisüritus Eesti ettevõtetele, kes soovivad värvata töötajaid Euroopa Liidust, aga ka väljastpoolt. Kaheksandat korda aset leidev inglisekeelne online töömess toimub 31. augustil kl 11:00 - 16:00 ning osalemine on tasuta.

 Loe lähemalt

 

Noore ettevõtja preemia

Otsitakse noort ja tegusat firma omanikku või juhti, kelle tegevus on olnud silmapaistev ja innovaatiline. Aasta nooreks ettevõtjaks valitu saab kuhjaga au ja kuulsust ning kõige tipuks Swedbankilt 5000 eurot preemiat. Konkurssi toetab president Kersti Kaljulaid. 

Loe lähemalt

 

EAS ootab ambitsioonikaid kasvuettevõtteid kandideerima mentorprogrammi

EAS ootab aktiivselt tootearendust ja eksporti plaanivaid ettevõtjaid kandideerima septembris startivasse kasvuettevõtte mentorprogrammi. Programmi eesmärk on toetada ambitsioonikaid kasvuettevõtteid läbi personaalse juhendamise. Kandideerimine on avatud 6. septembrini. 

Loe lähemalt

 

EASi hommikuseminarid jätkuvad

Sellel hilissuvel/varasügisel saab järje kevadel alustatud hommikuseminaride sari. Kevadel oli võimalus tutvuda tehnoloogia arenduskeskustega ja nüüd jätkame viiel järjestikusel hommikul Eesti kompetentsikeksustega tutvumist.

 Loe lähemalt

 

3.09 - Kesk-Läänemere programmi seminar

Osale uue Kesk-Läänemere 2021-2027 piiriülese koostööprogrammi koostamise seminaril 3. septembril. Järgmise programmiperioodi Kesk-Läänemere programmi, milles osalevad Eesti, Läti, Soome (sh Ahvenamaa) ja Rootsi regioonid ning organisatsioonid, ettevalmistamine on täies hoos.  

Loe lähemalt

 

Tunnusta Saare maakonna ettevõtjaid - 12 erinevat kategooriat

Märkame ja tunnustame kohalikke ettevõtjaid! Kandidaate saab esitada kuni 20. septembrini. Võitjad kuulutatakse välja oktoobris 2020. 

Vaata lähemalt

#tarbisaaremaist

Saaremaine tootja või teenuspakkuja, anna end ülesse! Tutvu seda juba teinud ettevõtetega - marjamarmelaadist spagettideni, kutsikaraamatust ventilatsioonifiltrini, fotograafist juuksurini ja saunast kruiisini. 

Vaata lähemalt

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir