ee gb

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 09.11.2023

Turismiteenuste arenguprogramm 2023

Saare ja Hiiu maakonna turismiettevõtted on oodatud  võtma osa kestlike turismiteenuste arenguprogrammist. Programmi on võimalik eelregistreeruda kuni 12. novembrini. Kuressaares aset leidev arenguprogramm kestab kokku neljal päeval vahemikus 20. kuni 29. november ning on osalejaile tasuta.

Lisainfo ja eelregistreerumine

 


Praktiline ringmajanduse baaskoolitus

EAS ootab ettevõtteid 2-päevasele praktilisele ringmajanduse veebikoolitusele, mis annab ülevaate rohepöördest, ringmajandusest, rohepesust ning seadusandlikest regulatsioonidest. Koolitus toimub 28. novembril ja 5. detsembril ning on osalejaile tasuta.

Liainformatsioon ja registreerumine

 


MTÜ Vöimalus taotlusvoor on avatud

Kuni 1. detsembrini saab esitatada toetustaotlusi MTÜ Vöimaluse taotlusvooru. MTÜ Vöimalus on asutatud toetamaks Saaremaaga seonduvate kultuuri-, spordi-, noorte- ja muude mittetulunduslike projektide läbiviimist.

Lisainformatsioon

 


Veebikonverents keskkonna ja innovatsiooni rahastamisprogrammidest

9. novembril kell 11.00 - 13.20 toimuv veebikonverents keskendub tööstuse ülemineku, ringmajanduse ja innovatsiooni rahastamise võimalustele ja väljakutsetele. Konverents toimub eesti ja inglise keeles Zoomi keskkonnas, osavõtt on tasuta.

Lisainformatsioon ja registreerumine

 


NEXPO Tallinn

13. - 15. novembril Tallinna rohetehnoloogia raames toimuv NEXPO Tallinn pühendub jätkusuutlikumale tulevikule. Tutvustamisel on värskemaid rohetehnoloogia uuendused maailmast. Nädala programmi kuulub veel rohkelt teisi ettevõtlusüritusi, mille eesmärk on edendada juhtivate rohetehnoloogia ekspertide koostööd ning Euroopa linnade ja ettevõtjate dialoogi.

Tutvu programmiga

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir