ee gb

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 08.06.2023

Saare maakonna ettevõtete tunnustamine 2023

Taaskord on aeg märgata ja tunnustada Saare maakonna ettevõtteid ja ettevõtjaid. 2023. aasta Saare maakonna ettevõtete tunnustamisele saab kandidaate esitada 6. septembrini kokku 13 kategoorias. Nominendid ja võitjad kuulutatakse välja auhinnatseremoonial oktoobris 2023.

Kandidaatide esitamine


Eesti parimad ettevõtted 2023

Eesti pikima ajalooga ja suurim ettevõtluskonkurss „Eesti parimad ettevõtted 2023“ ootab kandidaate, et tunnustada silmapaistvaid, leidlikke ja nutikaid ettevõtteid, kelle järjepidev töö on toonud edu nii ettevõttele, selle töötajatele kui ka laiemalt riigile. Kandidaatide esitamine kestab 2. juulini.

Täpsem informatsioon


Eesti meretööstuse visiooniseminar

Eesti Meretööstuse Liit ja TalTech kutsuvad 24. - 25. augustil Viinistu Kunstisadamas aset leidvale seminarile "Tösised jutud messis", mis keskendub rohepöördega kaasnevatele ohtudele ja võimalustele ning Eesti meretööstuse tuumkompetentside arendamisele. Seminarile registreerumine kestab 30. juunini.

Lisainformatsioon ja registreerumine


Järelevaadatav veebiseminar jätkusuutlikust ürituskorraldusest

Keskkonnasäästlike lahenduste rakendamine ürituskorralduses ei ole pelgalt
vabatahtlik trend, vaid üha enam reguleeritav seadusandlikult. 23. mail toimus veebiseminar, mis andis ülevaate ühekordse plasti direktiivist ning praktilistest keskkonnasõbralike lahenduste näidetest ürituste korraldamisel. 

Vaata veebiseminari salvestust


Sektoritevahelise mobiilsuse toetus

Avanenud SekMo toetuse eesmärk on tõsta töötajate sektoritevahelise liikumise kaudu teadmusalast koostööd erinevates sektorites ning soodustada koostööd Eesti teadus- ja arendusasutuste ja kõrgkoolide ning Eesti era-, avaliku- ja kolmanda sektori asutuste vahel. Taotlusvooru infopäev toimub virtuaalselt 14. juunil.

Lisainformatsioon


Mida teha sel suvel Eesti suurimal saarel?

Saaremaa ei väsi üllatamast ehk Mida teha sel suvel Eesti suurimal saarel? Delfi reisijuht on välja andnud isutekitava ülevaate suvisest Saaremaast ja selle ümberkaudsetest saartest. Inspiratsiooni suvepuhkuseks leiab nii saarlane ise kui mandrilt tulija.

Leia inspiratsiooni

 

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir