ee gb

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 02.11.2022

Reklaamivõimalus ettevõtjatele talvises Postimehe eriväljaandes

"Sel aastal puhkan Eestis. 2022/2023 TALV" ilmub kõigi suuremate maakonnalehtede vahel 22. novembril. Maakonna turismi- ja meelelahutusettevõtetel on võimalus osta soodsatel tingimustel väljaandesse üle-Eestilist reklaami. Huvilised on oodatud endast märku andma 4. novembriks.

Tutvu lähemalt


 

22. november: KredExi infopäev korteriühistutele

22. novembril kell 17.30 - 19.00 leiab veebi vahendusel aset infoseminar, kuhu on oodatud kortermajade esindajad. Infoseminar annab ülevaate KredExi kortermajade rekonstrueerimistoetuse uuest taotlusvoorust. Registreerumine seminarile kestab 21. novembrini.

Registreeruma


8. novembril koolitus: "Kuidas olla tõhusam raamatupidaja kasutades e-arveid?"

8. novembril kell 10.30 - 12.00 leiab aset tasuta veebikoolitus "Kuidas olla tõhusam raamatupidaja kasutades e-arveid?". Koolitus annab raamatupidamisalased teadmised, kuidas järjest digitaliseeruvas maailmas kohaneda ja efektiivsemini töötada.

Lisainfo ja registreerimine


Ettevõtjad on oodatud osalema raamatupidamisalastel koolitustel

Tulekul on kaks erinevat tasuta veebikoolitust: "Kuidas olla efektiivsem ettevõtja ja paremini sisse osta raamatupidamisteenust?" ja "Alternatviised võimalused e-arvete saatmiseks, raha säästmiseks ja aruandluse lihtsustamiseks". Mõlema koolituse puhul on osalemiseks valida kaks aega. Koolitused toimuvad vahemikus 9. - 22. november.

Lisainformatsioon ja registreerumine


Avanes toetustaotluste vastuvõtt immateriaalse põhivara investeeringuteks

1.- 7. novembrini saab esitada projektitaotlusi Saarte Koostöökogu meetmesse 4: COVID-19 põhjustatud kriisi mõjuga toime tulemiseks tegevuspiirkonnas. Toetust saab taotleda 2000-8000 € ning maksimaalselt 60% investeeringu suurusest.

Lisainformatsioon


8. novembril veebiseminar "Koostöö müügis - 6 õpetlikku kogemuslugu eksportturgudelt"

8. novembril kell 14.00 toimuv toidutootjatele suunatud infoseminar leiab aset programmi Ekspordivägi raames, eesmärgiga kasvatada Eesti toidusektori rahvusvahelise müügi teadmisi ja oskusi. Tasuta seminaril on jagamisel mitmed edulood ja parimad praktikad.

Lisainformatsioon ja registreerumine


Kutse koolitusele "Digitaalne tootmine ja tööstusrobotite rakendamine tootmises"

Töötleva tööstuse tootmisettevõtted on oodatud osalema tasuta koolitusel, mis leiab aset 10. ja 11. novembril Tallinna Tehnikaülikoolis, Tallinnas. Koolitus annab teadmised digitaalse tootmise tähendusest ja virtuaaltehase võimalustest. Koolitusele registreerumise tähtaeg on 4. november.

Lisainformatsioon ja registreerimine


MTÜ Vöimalus taotlusvooru tähtaeg 1. detsember

Saaremaaga seonduvate kultuuri-, spordi-, noorte- ja muude mittetulunduslike projektide läbiviimist toetava MTÜ Vöimaluse järgmine taotlusvooru tähtaeg on 1. detsember. Organisatsioon tegutseb avalikkuse huvides, eesmärgiga kaasata oma liikmete ja teiste isikute sihttoetusi ja -finantseeringuid ning teha koostööd sarnaste Saaremaa vallas tegutsevate ja samu väärtusi jagavate organisatsioonidega.

Tutvu lähemalt


Annetamistalgud 29. novembril

Heade tegude päev ehk Annetamistalgud 2022 leiab tänavu aset 29. novembril. Kümned vabaühendused üle Eesti võtavad ette erinevaid tegevusi, et koguda annetusi ühiskondlike probleemide lahendamiseks ning kutsuda inimesi üles endale olulist valdkonda toetama. Talgute registreerumistähtaeg on 9. november.

Tutvu lähemalt


Alanud on Aasta küla valimise rahvahääletus

1. - 15. novembrini saab hääletada küla poolt, mis võiks kanda tiitlit Saare maakonna Aasta küla 2022. Aasta küla selgub hindamiskomisjoni ja rahvahääletuse tulemuste summana. Kandidaatide hulka kuuluvad Neemi, Tagaranna ja Undva küla.

Hääletama

 

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir