ee gb

Saare maakonna ettevõtlusuudised - infokiri 01.06.2022


TANEL ja DIGIKANAD - kuidas nädalaga NFT toel 65 000 EUR kaasata?!

Saaremaa Mahemuna ehk Tanel ja tema digikanad kutsuvad 9. juunil kell 18.00 - 19.30 kuulama lugu, kuidas kaasata nädalaga NFT toel 65 000 €. Osalemine on tasuta ning vajalik on eelregistreerimine. 

Registreeruma


Saare maakonna KAUNIS KODU 2022 konkurss

Vaid veel 3. juunini saab esitada kandidaate "Kaunis Kodu" konkursile. Oodatud on kaunid objektid nii Saaremaa vallast kui Muhu, Ruhnu ja Abruka saartelt. Konkursil osalejatele seast valitakse välja parimad, kes esitatakse üleriigilisele tunnustamisele “Eesti kaunis kodu 2022”.

Esita oma kandidaat


Maaelu mitmekesistamise toetuse infopäeva järelevaatamine

25. mail toimus infopäev tutvustamaks 2022. septembris avanevat meedet "Maapiirkonnas majandustegevuse mitmekesistamise investeeringutoetus". Infopäeva saab järele vaadata 24. juunini.

Vaata järele


Saare maakonna AASTA KÜLA 2022 konkurss

Konkurss kutsub üles märkama ja tunnustama oma kodupaika, mida kohalikud inimesed ja -kogukonnad ise väärtustavad, hoiavad ja edasi arendavad. Kandidaatide esitamine on avatud 1. juunist 1. oktoobrini. Maakonna AASTA KÜLA 2022 kuulutatakse välja Kodanikupäeval 25. novembril.

Lisainformatsioon


Vabaühenduste arenguhüppe taotlusvooru infotund 8. juunil

Kodanikuühiskonna Sihtkapital korraldab 8. juunil kell 11.00 - 12.30 online infopäeva tutvustamaks 2022. aasta vabaühenduste arenguhüppe taotlusvooru tingimusi. Infopäev salvestatakse ja on järelvaadatav.

Registreeru 6. juuniks


 

Infopäev 7. juunil: Kodukohviku korraldamine

Eesti Põllumajandus-Kaubanduskoda korraldab 7. juunil kell 10.00 - 13.00 online infopäeva, tutvustamaks toiduohutuse tagamise nõudeid valdkonnas alustajatele ja väikekäitlejale ning kodukohviku korraldamist toitlustusettevõtlusega alustajale. 

Registreeru infopäevale


Tasuta „Digimuutused ettevõttes“ magistrikava TalTechis

Magistrikava on suunatud ettevõtete juhtidele ja juhtivtöötajale väljaspool IT-sektorit, kes vajavad oma firma töö korraldamisel ning kavandamisel paremat arusaamist info- ja kommunikatsiooni­tehnoloogiate ehk digitehnoloogiate kasutamise võimalustest ning riskidest. Sisseastumine on avatud 6. juulini.

Lisainformatsioon


Korteriühistute nõustamine KredExi teenuste osas

KredEx pakub korteriühistutele erinevaid finantsteenuseid, mis aitavad hoonet säilitada, suurendada selle energiatõhusust ja parandada sisekliimat. KredExi kaudu on võimalik taotleda nii laenu ja laenukäendust kui ka tagastamatut toetust. Saare maakonnas pakub vastavat nõustamist Saare Arenduskeskuse konsultant Hanna Saar.

Tule konsultatsioonile

 

eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir