ee gb

Saare Arenduskeskuse kriisiolukorra uudiskiri 18.03.2020

TÄISMAHUS INFOKIRJA VAATAMISEKS VAJUTA SIIA


Veebinar tööstusettevõtetele

Majandus- ja kommunikatsiooniministeerium korraldab täna, 18. märtsil kell 15:30 veebinari, kus antakse ülevaade tööstusettevõtete kriisimeetme seisust.

Liitu veebinariga ›

Taotlusvoor viirusega seotud probleemide lahendusteks

Tänaseni, 18. märtsini on avatud EU komisjoni poolt loodud taotlusvoor VKE-dele ja idufirmadele kooroonaviirusega seotud probleemidele lahenduste väljatöötamiseks.

Loe lähemalt ›

Kriisiküsitlus ettevõtjatele

Otsime Saaremaa ettevõtetele lahendusi käimasolevas kriisis tekkinud majandusliku olukorra leevendamiseks.

Palume vastata küsimustikule ning aidata kaasa majandusolukorra stabiliseerimisele.

Vasta küsimustele ›

Ajutiste tööpakkumiste virtuaalmess

Eesti Töötukassa on loonud võimaluse ajutiste töökohtade vahendamiseks, et viia kokku tööandjad, kes vajavad abikäsi, tööotsijatega, kes ei saa oma põhitöökohal tööd teha või kellel praegusel hetkel töökoht puudub.

Loe lähemalt ›

Muudatused riigihangetes seoses eriolukorraga

Rahandusministeeriumi jagab juhiseid riigihangete kohta seoses eriolukorraga ja selle tagajärgedega.

Loe lähemalt ›

Eesti E-kaubanduse Liidu soovitused e-ostlejatele ja e-kauplejatele

E-kanalid on praegusel ajal kõige ohutum viis mistahes kaupade soetamiseks ning tarnimiseks – lihtsalt tuleb meeles pidada täiendavaid hügieeninõudeid ja vajadust!

Loe lähemalt ›

Koroonaviirus töösuhetes – mida tööandja peaks teadma

Mida tähendab tekkinud olukord töötajatele ja tööandjatele, mis õigused ja kohustused töösuhete pooltel seoses sellega on ning milliseid meetmeid saab rakendada?

Loe lähemalt ›

Arsti soovitused ettevõtjatele koroonaviiruse nakkuse vältimiseks

Töötervishoiuarst ja EVEA volikogu liige Annika Küüdorf jagab ettevõtjatele soovitusi, kuidas olemasolevas kriisiolukorras targalt ja läbimõeldult tegutseda.

Loe lähemalt ›

10 lihtsat nõuannet Eesti töökohtade toetuseks

Aitame üksteist raskel ajal. Siis on tõenäolisem, et need toredad teenused on ka tulevikus meid rõõmustamas. Kindlasti leiad siit kasvõi ühe punkti mida teha.

Loe soovitusi ›

Vähekindlustatud lasterikkad pered saavad kodutoetust taotleda

KredEx alustas madalama sissetulekuga lasterikastele peredele mõeldud kodutoetuse taotluste vastuvõtmist. Taotlusi saab esitada 20. aprillini.

Loe lähemalt ›

Info ja juhised Terviseametilt

Ametlikult kinnitatud info ja juhised koroonaviiruse puhangu kohta on leitavad Terviseameti kodulehelt. Terviseamet tegutseb rahva tervise ja hea elukeskkonna nimel.

Ole kursis ›

Kaugtöö ABC

Kaugtööd juba kümme aastat võimaldanud ettevõtte Netcorp tegevjuht Paavo Pauklin kirjutab hulga näpunäiteid sellest, kuidas korraldada tööd, mida kogu organisatsioon teeb kodudest.

Loe lähemalt ›

Zelos viib kokku abivajajad ja -pakkujad

Veebirakendus kriisiolukorras abivajajale ja abi pakkujale. Viime kokku vabatahtlikud ja inimesed, kes vajavad koroonaepideemia ajal millegagi abi.

Loe lähemalt ›

Juhised abistamiseks kogukondadele ja vabatahtlikele

On tekkinud olukord kus üksikutel eakatel ja erivajadustega inimestel on täna vaja abi, et pääseda ligi toidule, esmaabitarvetele ning retseptiravimitele. Kuidas aidata?

Loe lähemalt ›

Saarte ja mandri vaheline liikumine

Alates 14. märtsist kehtib vabariigi valitsuskomisjoni korraldus, mis keelab suursaarte ja mandri vahelise liikumise. Kellele on saarte ja mandri vahel liikumine lubatud ning kuidas politseinik seda hindab?

Loe lähemalt ›

Saarte Hääle COVID-19 otseblogi

Koroonaviirusega seonduvat värskeimat infot vahendab Saarte Hääle kiiduväärt kollektiiv. Oluliseimad teadaanded ja info turvalisuse, uuenenud andmete ja majandusuudiste kohta reaalajas.

Loe blogi ›

Saare Arenduskeskuse kontor on ajutiselt suletud

SAK kontor on ajutiselt suletud ja füüsilised kliendikohtumised on tühistatud. Teenused jätkuvad e-maili, telefoni ja online lahenduste abil (nt Skype).

Leia kontakatid ›
eas_yhevarviline_logo_sinine.jpg KYSK-Sisemin_logo_KodYhisk_toetuseks.jpg Logo_rahandusministeerium.jpg EL_Regionaalarengu_Fond_horisontaalne.jpg EL_Sotsiaalfond_horisontaalne_OIGE.jpg Maakondlikud arenduskeskused LEADER_logos_UUS2.png
web by Elixir